Cách Nhận Được Gia Trì Nhiều Nhất

Tải xuống

:Chất lượng bình thường
(185M)  

Tải xuống

: Chất lượng cao
sao chép bản gốc :
Share

Đài phát thanh QR 92.3 FM phỏng vấn Thanh Hải Vô Thượng Sư
Cancun, Quintana Roo, Mễ Tây Cơ – 22 tháng 11, 2010

Chúng ta cần suy nghĩ lại lối sống của mình. Chúng ta phải suy nghĩ lại chủng loài và sự sinh tồn toàn Địa Cầu, không phải chỉ sự vui hưởng của mình mỗi ngày hoặc trong giây lát. Chúng ta phải suy nghĩthật vị tha nhưăn thuần chay rất đơn giản: điều đó cứu mọi sự sống trên Địa Cầu - cứu thú vật, cứu môi sinh, và cứu thế giới vì tương lai của con cái mình.

Truyền hình Encadena phỏng vấn Thanh Hải Vô Thượng Sư,
Quintana Roo, Mễ Tây Cơ - 9 tháng 12, 2010

Chúng ta là con cái của Thiên Đàng. Nếu muốn điều gì đó, chúng ta phải biểu lộ dấu hiệu rằng mình muốn. Bây giờ, chúng ta muốn hòa bình, muốn nhân từ, muốn tình thương, ân điển từ Thiên Đàng, chúng ta phải khởi sự biểu lộ điều đó, bằng hành động. Chúng ta phải thương yêu nhau. Chúng ta phải nhân từ với nhau. Chúng ta phải nhân từ với tất cả. Rồi Thiên đàng sẽ nói: “Con cái ta muốn điều đó!” Rồi điều đó sẽ đến. Nhưng chúng ta không thể chỉ ngồi cầu hòa bình và hòa bình và nhân từ khi hành động của mình thì đi hướng ngược lại.Bạo lực và sự giết hại con người và thú vật này là dấu hiệu chắc chắn rằng chúng ta không muốn tình thương, không muốn lòng từ bi, không muốn hòa bình.

Đó là định luật của vũ trụ, rằng nếu giết hoặc làm hại chúng sinh nào đó, chúng ta phải chia công đức tâm linh của mình với chúng sinh đó. Cho nên, bao nhiêu thú vật chúng ta ăn, chúng ta chia sẻ tất cả trương mục tâm linh với những thú vật đó, và rồi chúng ta cạn kiệt, ngày càng nghèo hơn, nghèo hơn về mặt tâm linh. Nếu quý vị không có đủ công đức tâm linh, thì quý vị phải trả bằng sức khỏe, sự may mắn, hoặc sự bình an của người trong gia đình. Rồi rộng lớn hơn, chúng ta trả bằng hòa bình trên thế giới, chúng ta phải trả giá cho việc không có hòa bình.

Bằng cách giết thú vật để ăn, chúng ta giết Địa Cầu này, và rồi chúng ta đều trở thành sát nhân. Cho nên, tôi muốn mọi người trở thành anh hùng. Cứu Địa Cầu, ngưng ăn thịt thú vật.

Hội thảo truyền hình với Thanh Hải Vô Thượng Sư và ban làm việc Truyền Hình Vô Thượng Sư
“Spiritual Blessing Lines and Other Secrets to Spiritual Progress”
Los Angeles, CA, USA – August 30, 2010

Nếu người ta chuyển sang ăn thuần chay lần này, đó là vì để cứu Địa Cầu. Đó nghĩa là cứu sinh mạng, không chỉ sinh mạng thú vật, mà là sinh mạng của Địa Cầu và sinh mạng thế nhân, hàng tỷ chúng ta. Trong trường hợp này, công đức của họ rất rộng lớn. Cho nên dù họ không học với tôi cũng không sao. Nếu họ cứu Địa Cầu, họ cứu hàng triệu mạng sống qua nỗ lực của họ, thì họ cũng sẽ được cứu - linh hồn của họ.

Hội thảo truyền hình với Thanh Hải Vô Thượng Sư và ban làm việc Truyền Hình Vô Thượng Sư
“Tình thương vô lượng và trí huệ vô biên của Minh Sư tại thế
Los Angeles, CA, Hoa Kỳ- 1 tháng 8, 2010


Đại đa số người sẵn sàng để nhảy cao hơn vào cảnh giới cao hơn, ý thức cao hơn, lối sống cao hơn. Người ta phải quyết định để tự họ thay đổi. Thí dụ, nếu họ đổi sang thuần chay, thì cho dù họ có tệ, vị lãnh tụ cũng sẽ thay đổi. Hay sẽ bị thay thế. Người ta phải suy nghĩ đúng đắn và tự lắng nghe bởi vì, có thể nói, mọi người là một “quốc gia,” là một “vương quốc.” Nếu mọi người quyết định đi theo chiều hướng đạo đức, thì năng lực của cả thế giới sẽ thay đổi. Và bất kể nhà lãnh đạo tệ thế nào, vị đó cũng sẽ thay đổi.

Ăn chay cũng giúp ích, giảm sự hung hăng và mù quáng của chúng ta, giảm những phẩm chất thấp hơn. Rồi Phẩm chất Tình thương này sẽ đến. Chúng ta càng hòa hợp với Đấng Thiêng liêng và càng ăn chay lâu hơn, chúng ta càng trở nên mẫn cảm hơn và câu thông hơn với tất cả chúng sinh trên thế giới - không chỉ thú vật, mà còn với cây cối. Tôi có kể quý vị lúc trước rằng cây cối thậm chí báo cáo với tôi và cho tôi biết có nguy hiểm đến với tôi. Thậm chí cây cối và thực vật sẽ nói chuyện với quý vị khi cần thiết, và rồi quý vị sẽ cảm nhận tình thương của cây cối và quý vị sẽ quý trọng vẻ đẹp của cây cối nhiều hơn, như quý vị chưa từng thấy qua cây cối trước kia. Bỗng nhiên quý vị cảm thấy cây cối thật xinh đẹp, hoặc thú vật thật dễ thương, đáng yêu.

Do Thanh Hải Vô Thượng Sư giảng tại Làng Biến đổi Khí hậu
11 tháng 12, 2010 - Cancún, Mễ Tây Cơ

Địa Cầu cho chúng ta quá nhiều, ít nhất 15% đến 50% lực lượng tâm linh. Không khí quý vị thở, chỉ hít vào, không khí gia trì quý vị 15%. Cây cối cho chúng ta lên đến 10% lực lượng, điểm tâm linh.

Thiên thần có thật, thánh thần cũng có thật. Quý vị càng tinh khiết thì càng có nhiều sự bảo vệ của thiên thần. Thượng Đế có nghe. Các vị thiên thần có nghe, nhưng chúng ta đẩy họ đi với từ trường nặng nề của mình. Chúng ta không nghe được rõ, do từ trường nặng nề của mình, như từ trường giết thú vật. Cho dù mình không giết, nhưng mình ăn, đó là gián tiếp giết. Trước khi thú vật chết, họ đau khổ, than van, cho nên khi ăn vào từ trường này, chúng ta xây tường thành quanh mình, tự cột trói mình. Đồng thanh tương ứng. Chúng ta nên giống thiên thần hầu có được sự hợp tác của thiên thần.


Hội thảo truyền hình với Thanh Hải Vô Thượng Sư
7 tháng 12, 2010 - Dubai, Tiểu Vương quốc Ả Rập Thống nhất

Thí dụ, giống như phước báu tài chánh trên thế giới này, nếu chúng ta có điểm công đức trong trương mục ngân hàng, nó nhân lên, nhân lên.Càng có nhiều, chúng ta càng kiếm được nhiều mức lời hơn.

Mọi thứ đều có một cái giá. Giống như trong thế giới, chúng ta phải thương lượng cho bất cứ gì mình muốn, hòa bình thậm chí cũng cần thương lượng, như quý vị biết điều đó. Chúng ta phải tạo hòa bình, bởi vì chúng ta đã phá hoại hòa bình rồi. Chúng ta phá hoại bầu từ trường an bình bằng cách tạo ra, tham gia, và kích động chiến tranh suốt mấy thập niên nay. Cái giá của hòa bình rất cao. Bản thân tôi cho hết những gì tôi có, điểm tâm linh, nhưng tôi vẫn còn thiếu vài tỷ tỷ tỷ. Và quý vị, tất cả quý vị ngoài kia, xin giúp tôi bằng cách ăn thuần chay, bằng cách sống đạo đức, bằng cách là người nhân từ, để bầu không khí sẽ thích hợp hơn cho hòa bình. Hòa bình cho một vùng cỡ A Phú Hãn và Do Thái tốn hàng tỷ tỷ tỷ của tỷ tỷ tỷ điểm tâm linh để giải tỏa, và tôi kêu gọi toàn nhân loại hãy thức tỉnh. Xin hãy thức tỉnh. Xin hãy sống theo cách quý vị lẽ ra phải sống. Quý vị là con cái của Thượng Đế. Quý vị là tương lai, là con cái của Phật. Chúng ta hải sống thích hợp như người của hoàng gia. Xin hãy ăn chay, điều đó kiếm đủ công đức cho quý vị để giúp cả thế giới và khôi phục hòa bình trên Địa Cầu. Nếu quý vị sống đạo đức, mọi sự sẽ trở thành đạo đức.

Giả sử bây giờ quý vị cổ vũ thức ăn toàn thực vật hữu cơ, chính phủ, bất cứ ai quyết định chấp thuận giải pháp toàn thực vật này, chỉ cần chấp thuận nó thôi, người ấy đạt được – chúa ơi – hàng ngàn ức tỷ điểm công đức. Và chúng ta cần rất nhiều công đức để trở lại Thiên Đàng. Bất cứ ai chấp thuận điều này thậm chí chỉ một lần, là đủ cho người ấy bay lên Thiên Đàng, sau khi rời khỏi thế giới này. Và bất cứ ai bảo đảm việc đó được thi hành, cũng sẽ đạt được cùng số điểm công đức từ Thiên Đàng ban xuống.

Nếu quý vị kiếm mỗi ngày khoảng 100 điểm công đức, thì cá heo và cá voi sẽ cho quý vị thêm 40 điểm hoặc thậm chí thêm 50 điểm. Hoặc chó trong nhà quý vị sẽ cho quý vị 8 điểm cộng thêm vào số điểm quý vị kiếm được. Quý vị kiếm càng nhiều, số điểm càng nhân thêm lên. Chim muông trong đời quý vị cũng sẽ cho quý vị điểm tâm linh. Chú chim nhỏ kia ở đó, vẹt đuôi dài thậm chí, cho quý vị 4 điểm.Mọi vật trên đời này quý vị thấy, hay không thấy, đều đang giúp đỡ chúng ta, gia trì chúng ta suốt ngày. Và thú vật luôn luôn gia trì chúng ta vô điều kiện. Thú vật cho và cho và cho và cho...bất kể chúng ta đối xử họ thế nào, họ cho chúng ta gia trì mọi lúc.

Hội thảo truyền hình với Thanh Hải Vô Thượng Sư và ban làm việc Truyền Hình Vô Thượng Sư
January 1, 2011 – Los Angeles, California, USA

All the whole universe are blessing us, and we should not waste this blessing. And I have another tip that they can try, like they can try to breathe in, when they feel stressed or when they remember, just breathe in and thinking or imagine or aware that they breathe in the best, the highest blessing from all around them and from the divinity, and then, breathe out to bring that divinity and blessing into the surrounding and the world. They can try that anytime they’re free or remember. And after a while, maybe they become better, they think clearer, and become more gentle person, more worthwhile within themselves. Breathe in all the best from the universe, and breathe out to spread that blessing and positive power around them, and into the world. In, the best, out, the blessing.

And of course, of course, eat no meat. Vegan! (Yeah.) Then it helps. Because, if you’re vegan, then you have higher percentage of blessing, because you elevate yourself into a higher dimension. And then you’ll get higher blessing, more power.

Animals are very gracious. Even if they’re not around you, they are far away from you, but if you request their blessing, they will be sending it your way.
If there have not been the animals' love, or the nature's love, like even trees and plants and oceans and rivers, we would have been annihilated long time already, we would have been disappeared long time without their love and their help. So we have to be grateful for all around us who has been helping us unconditionally, quietly, with all the sacrifice that they made. I'm always grateful. They are keeping us to buy time, they are keeping us in balance. I hope everyone be aware of our fortune and be grateful.

Hội thảo truyền hình với Thanh Hải Vô Thượng Sư và ban làm việc Truyền Hình Vô Thượng Sư
“The Truth about Merits: How to Gain or Lose Them”
Los Angeles, CA, USA – July 7, 2010

VOICE: Supreme Master Ching Hai has said that numerous spiritual points are earned for rescuing animals, mentioning the following as some examples:

If we are kind to any animals – rescue them or take care of them or somehow help them in their troubled time – then we will have earned a lot of merit, not just this lifetime, but in the future lifetime. Now, rescue animals or birds, you gain about 200,000 to 900,000 points. If you rescue animals, providing medical costs and all that, but not raising, just rescue, you earn 50,000 to 800,000 points.


Raise one veg dog, take care overall with assistance, you will gain 4,000 to to 6,000 point; raise one bird, with veggie, gain 3,000 to 10,000; help feed or care for birds, like live-in assistant or helper, you will gain yourself, even if it’s not your bird; you just help my bird, for example – you will gain 2,000 to 3,000 points.
Normal vegetarian restaurants, they gain 5,000 per year. One acre of organic vegetarian farming, gain 30,000 points per year.

The Greenest Heroes Gala
December 5, 2010 – Cancún, Mexico

Many planets are not as beautiful as this. I want to tell you the truth. This is beautiful. Some planets are more spiritually developed, or more technologically developed, but not all of them as beautiful as this. And even some of them envy our planet. Many things we take for granted, for example, apple trees, apricot fruits, they love because they don’t have them there. Please appreciate our home. Appreciate our home and try to save it. We can save all that we wanted to save because we have the power. All of us, all of us have the power to do that.

We all heard that human’s life is precious. Buddha says that it’s easier for a turtle to go all the way from the bottom of the ocean up to the surface and meet one random little piece of wood that’s passing by with a little hole in it - it’s easier than to become a human, means to have a human birth. But you heard like that, but you don’t know how precious it is. I am going to put it here mathematically, so you know how many. Heaven does have points to classify who is who. Now we humans are very, very precious. I put it precisely - 9.2 zillions of zillions spiritual points to get a human body. After the 9.2 zillions to be born as human, you need twenty zillions of a zillion to live a full 100 years. You are really precious in the eyes of the whole universe.

As you and I are sitting here, you are not aware of so much blessing you have from the deities of the Heaven, from the angels that surrounding the good people. For example, you don’t kill, you don’t steal, you don’t tell lie, you don’t have extramarital relationship, you don’t take intoxicants, like drug, alcohol, etc., you keep your life straight like this, you have five angels always around you to protect you. The more discipline you keep, the more angels you have. For example, like 100% is the scale, then the angels normally would bless you 5%. The deities will bless you 5%. All this blessing, all over.

If we don’t do anything wrong and if we even eat vegan, we get more from that. If we meditate, we get even more than this. For example, one person who doesn’t meditate gets 5%, but the meditate person gets like 15%. Why? Because the vibration is higher, and then it meets with more level of higher blessing. Because they are on the higher level of consciousness. So the higher we go, the higher blessing we get.

A high level master, a saint, for example, would bless you 500%. A normal saint who, for example, a monk in India, he meditates, he eats vegetarian, he meditates on any other method, it doesn’t have to be my method, he would even bless you 30% by his own merit, automatically. If the Master is higher than the Fifth level, would bless the disciple like 4,000% spiritual blessing. Even UFO people, extraterrestrial, they bless you from 10-60% every day.

But the thing is, the people who are not vegan and who are not meditating, they get only 3% out of it. Because everything else has to deduct, deduct for animal karma, bad retribution, deduct for everything else and 3% left. That is the problem. We deprive ourselves of the benefit of so many blessings that’s all over us.

Now, the animals bless us no end. For example, your dog will bless you 3% every day. But my dogs bless me 6% or 8%, because they are vegan and I love them, and they respond to love. They don’t just give to anybody, not even their owner. If the owner doesn’t love them, they don’t give. Even non-vegetarian dog, they bless you, less like 2%. Now, because they have to be deducted, that’s all. It’s not like they keep it, but deduction. If we eat animal, our merits have to be deducted and given to that animals.

A medium bird will bless you 4%. A parrot, for example, big parrot, blesses you even more, 8%. A turkey, if you are with them, if you raise them in your yard, he or she will bless you 5-10%. For example, today you earn only 100 spiritual points by something, he will give you 5 more, or 10 more, to add on top, every day like that, can you imagine? Ten days, then you have 100% without doing anything. Just to keep an animal, a turkey. A chicken even, so small and helpless, blesses you 2-6%, 6% or 10%, because you give them vegan, then they have more power to bless you.

A rabbit, from 4-6%. A cow will bless you 7-15% of spiritual points. The more merits you have, the multiplied of the blessing from the animals and angels and deities and saints and sages and spiritual practitioners. The lamb would give you 5-10%. A horse will give you 6-15%. An elephant will give you 40%of spiritual merit. A seal would give you 13%. A goat would give you 5%.

Even foxes bless you. Squirrels bless you, beavers bless you, ducks bless you, swans bless you, even shark bless you. Geese bless you 15%. Even the bumble bee blesses you 1%. My God, so small, the bee! Little one! Please take care of the bees. Even a butterfly blesses you 1%. Even a fly blesses you 0.5%. Wild birds bless you. Seagulls bless you 8%. Crocodiles even bless you 2%. A wild hog blesses you 8%. Turtles bless you 15%. A wild cat 2-6%. A fox even 4%. Okay, we can go on forever. No wonder, the Lord in the Bible says that, “I created all the animals to be your helpers”. Now we understand, hm?


Cutting trees at the rate of incredible speed harms us, harms our planet. Trees are also a source of great blessing. A tree about this size, that you could put the arm around it, for example, the pine tree in the forest, one tree alone blesses you 15% spiritual points daily, by just being there. And even the small plants, when you walk in the garden, or you sit in the garden, you meditate, you have more spiritual points than sitting on concrete in a small room somewhere.

If we are vegan, for example, and eat only one meal a day, then we get like 40% more spiritual points. Suppose you earn 100 points, if you are a vegan and eat one meal a day, you earn 40 spiritual points more. And if you eat twice a day, two times a day, you earn 20% more. If you eat three times a day, vegan, you earn 10% more.

For an average Quan Yin practitioner, means our Association member who meditates every day, you have 30-40% more extra, apart from vegan meal and all that.
Please, be conscious, so that you get more blessing, so that you can live your life more in peace and make a better decision for you and for all of us, for everyone.
It’s urgent situation. We all have to rescue our home. If it’s not for you, because some of us maybe don’t care about life and death anyway, but for the future generation. Imagine how many billions you rescue if the planet is still alive. Can you imagine how much merit you earn? If you save a life of a chicken, you earn a lot of merit. If you save a life of humans, even more so.


I know you’re very busy, busy, but please remember, you are the number one person. You have to first take care of yourself. So you have to save time, 20, 30 minutes a day, to quiet down, to try to assimilate all the blessing that I have told you about. The less meat, the less disease, the more blessing, more happiness. You try it for a while, maybe 10 days, 15 days, with this conscious feeling of blessing and breathing in whenever you feel too stressed, and anytime, you just breathe. You will feel elated. You can prove it to yourself that blessing really exists. And if you go on with it and sincerely, you will see vision of Jesus, Buddha, or Prophet Muhammad, whoever the master, or even the present master somewhere in this planet, will come and teach you more than my words can tell. Please try. Prove it! Prove it!

Peace comes with price. Peace comes when we elevate all the whole world consciousness. So, don’t point finger at this and that leader or this and that group. The whole world shares happiness and sorrow all together. I mean we are all to be blamed and we are all to be cherished, we are all to be respected, and we are all to be loved. We all share this home together. Please I need all of your points put together for peace sake and for the planet’s sake. Please help. Share. Meditate, vegan, and automatically we’ll give. Please help! Everybody meditate, vegan, please help! Okay? Not just help yourself, help the world!

Thế giới Thuần chay, Thế giới Hòa bình